Pozorko del pomembnega dogodka!

Dogodek »SAM tržnica« je prvi tovrstni dogodek v Sloveniji. Namenjen je informiranju in predstavitvi različnih oblik pomoči, ki so v Sloveniji trenutno na voljo za pomoč otrokom in odraslim s spektroavtistično motnjo. Vsak otrok ali odrasli z avtizmom je poseben in potrebuje individualen pristop in obravnavo. Na »SAM tržnici« se boste lahko osebno spoznali z izvajalci najrazličnejših oblik pomoči in terapevtskimi pristopi, ki jih lahko uporabite v življenju ali pri delu z osebo s SAM.

»SAM tržnica« vabi starše, vzgojitelje, učitelje, specialne pedagoge, zdravnike, pediatre, javne uradnike, da se spoznajo s čim večjim številom aktualnih informacij o različnih načinih pomoči osebam s SAM.

Na tržnici se bodo s svojimi dejavnostmi predstavili člani Zveze NVO za avtizem Slovenije in mnogi drugi, skupaj 23 izvajalcev najrazličnejših oblik pomoči in terapevtskih pristopov za otroke in osebe s SAM. Predstavitve na stojnicah bodo pospremljene z razstavo, predavanji, medijskimi objavami in s spremljevalnim programom, ki se bo odvijal na manjšem odru.

Veseli bomo vaše družbe, vaših vprašanj in izmenjavi najrazličnejših informacij za čim uspešnejše delo in življenje z otroci, mladostniki in odraslimi s SAM.

Vstop je prost!

Dogodek je del projekta Avtizem - SAM z drugimi, ki je sofinanciran s strani Ministrstva za zdravje.

Več o dogodku pa na povezavi https://www.facebook.com/pozoren/ 

p

POZORKO - ZAKLADNICA IDEJ ZA SPODBUJANJE AKTIVNE POZORNOSTI

POZORKO je didaktični pripomoček za sistematično spodbujanje aktivne pozornosti, hkrati pa tudi osnova za razvijanje vaše kreativnosti pri sodelovanju z otroki.

Te zanima več?

Preveri tukaj!

p